Vores historie

Specialister i naturens blødeste materialer siden 1980

Vi er en familiedrevet virksomhed, som har gjort det til vores passion kun at handle med naturlige, eksklusive materialer. Club Collection er grundlagt i 1980, og i mange år var vi leverandører til store modehuse, både danske og internationale. Club Collection blev skabt på en rejse til Indien i en tid før e-mails, mobiltelefoner og direkte flyvninger. Kommunikationen foregik ansigt til ansigt, hvilket har betydet, at Claus vores grundlægger, har boet sammenlagt tre år af sit liv i Indien. Senere har vi udvidet med lande som bl.a. Tyrkiet og Kina.

 ”Vores tøj er produceret uden fordyrende mellemled som hos andre brands. Handler du hos os, køber du direkte fra vores egen produktion ”
-       Claus, grundlægger

Vi bygger vores virksomhed på respekt for håndværket, godt købmandskab og forkærlighed for den gode kvalitet. Vores produktions dækker Italien, Tyrkiet, Indien, Kina og Mongoliet. Vi føler os altid beriget i mødet med de syd-europæiske og asiatiske kulturer. Med erfaring fra tre generationer, udvælger vi nøje de kvaliteter der sælges i vores butik og online. I de 40 år, hvor vi har eksisteret, har vi opbygget tætte forbindelser til vores samarbejdspartnere, venner og leverandører ude i verden. Vi handler altid med udgangspunkt i god kommunikation og tillid. Det kan vi, fordi vi kender hver eneste leverandør og har håndplukket dem ud fra vores grundprincipper om god kvalitet og ordentlige arbejdsforhold.    

Ved at skabe tidløse designs i naturlige og langtidsholdbare materialer, håber vi på, at kunne tilbyde nemt hverdagstøj, som du rent faktisk bruger og der holder sæson efter sæson.

Vores mission er at gøre eksklusiv strik mere demokratisk og god kvalitet tilgængelig for alle.

Namaste